Ben jij tussen de 7 en 12 jaar (groep 4 tot en met 8) en wil jij meedoen met KiCaLa? Of wil je weten of dit iets voor jou is? Kom dan eens langs bij KiCaLa. Een keer per maand op vrijdag avond van 18.45-20 uur komen we gezellig bij elkaar in het Koetshuis (naast de kerk). Wij doen daar spelletjes/ knutselen/ speurtochten (buiten of in de donkere kerk) / film. Maar we beginnen altijd met een moment stilte, gebedje en een verhaal uit de bijbel.

Er is geen contributie, wel een potje voor een vrijwillige bijdrage.

Iedereen is Welkom! Je hoeft niet met de kerk verbonden te zijn, voorwaarde is dat je respect hebt voor elkaar en voor wat we kunnen bieden.

We hopen jullie graag te ontmoeten op (een van) deze avonden: 13 oktober, 10 november, 8 december, 12 januari, 9 februari, 9 maart en 13 april. 

Wil je meer weten? Bel Stephanie op 06-4629 8460