Op zondag 17 september 2017 zal voor de zevende keer het muzikale “Groene Hart Matinee” plaatsvinden in de H. Adrianuskerk te Langeraar. Het programma is ook dit jaar weer bijzonder afwisselend en er valt dus weer veel te luisteren en te zien. De deelnemers van dit jaar zijn:
• Orkest van Crescendo uit Nieuwveen
• POP-IN koor uit Boskoop
• FF Anders uit Roelofarendsveen
• Vocaal ensemble Korenbloem uit Alphen aan den Rijn
• Leerlingen van Mijngitaarschool.nl uit Nieuwveen
• Koor Lords Voice uit Aarlanderveen
• Regionaal Operette- en Musicalkoor (ROM-koor) uit De Ronde Venen

Zij gaan u diverse muzikale verrassingen bezorgen. U bent van (groene) harte uitgenodigd op 17 september tussen 13:30 en 17:00 uur in de H. Adrianuskerk te Langeraar. Met uw komst hopen wij er weer een spetterend muzikaal feest van te maken.

Om uit de kosten te komen vragen wij een bescheiden toegangsprijs van € 5,=. Kinderen t/m 12 jaar gratis toegang. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de deelnemende muziekgezelschappen, de Gemakswinkel in Langeraar en Leimuiden en natuurlijk op zondag 17 september bij de entree van de kerk.

Voor meer informatie:

www.groenehartmatinee.nl

Info@ groenehartmatinee.nl