Goedemorgen welkom allemaal,

ik met mijn en jij met jouw verhaal,

lachen, huilen, vrolijkheid en pijn,

alles mag er zijn!

 

God, ik vraag U, kom in onze kring.

Wees erbij wanneer ik bid en zing.

Ik met mijn en U met Uw verhaal,

verteld in mensentaal.

Met dit welkomstlied begonnen wij onze kinderwoorddiensten. Voor de kinderen die voor het eerst kwamen was de spanning na het zingen er een beetje af. En de kinderen die vaker kwamen zongen dit liedje al gauw uit hun hoofd mee. Voor de vakantie zijn wij (Corine, Saskia, Liesbeth en Angelique) gestopt. Wij hebben dit jarenlang met veel plezier gedaan. Het was altijd gezellig en tijdens het voorbereiden leerden wij van, met en door elkaar. Dit gunnen wij anderen ook. Miranda wil de kinderwoorddiensten graag voortzetten. Maar alleen is dit niet leuk. En het zou toch zonde zijn als er vanaf nu geen kinderwoorddiensten meer zouden zijn. Kom een keer meedoen. Het is leerzaam, gezellig en leuk met elkaar en met de kinderen. De eerstvolgende kinderwoorddienst is op zondag 1 oktober.