Een nieuw schooljaar, een nieuwe start. Ook dit jaar wordt hier weer een mooie viering aan gekoppeld. Daarnaast staat de viering van begin september altijd in het teken van de Heilige Adrianus. De gezinsviering van zondag 10 september wordt dus een bijzondere viering, de Adrianusviering, die ook in het teken staat van het nieuwe schooljaar. We hopen dan ook dat de schoolkinderen en ouders deze ochtend zo veel mogelijk naar deze viering toekomen.

Aan het einde van de viering zullen wij met elkaar naar het Adrianusbeeld en -bos gaan, waar wij bloemen neerleggen. U bent van harte uitgenodigd om een bloem mee te nemen voor deze viering. Tijdens deze viering zullen kinderkoor De vrolijke Noot en jongerenkoor Spirit samen zingen. Voor de jongste kinderen is er crèche, na de viering bent u van harte welkom om koffie te drinken achter in de kerk. U komt toch ook met ons meevieren en zingen?