mariaOp 15 augustus zijn we weer vierend bijeen geweest bij de Lourdesgrot te Zevenhoven.  Alhoewel, het weer was een beetje spannend, en we moesten uiteindelijk toch kiezen om de viering niet buiten bij de Lourdesgrot, maar in de kerk te doen, want het begon al te regenen.

De meeste fietsers kwamen vanuit onze regio uit Uithoorn, de andere parochies, de Nes, de Kwakel, Kudelstaart en Aalsmeer hadden voor de auto gekozen. Maar verder komen er ook altijd nog mensen uit omliggende parochies, ik denk dat we met bijna 100 mensen waren.

Samen hadden we een mooie viering, waarbij kapelaan Darek voorging. Veel gebeden werden aan het papier toevertrouwd en voor deze intenties werd tijdens het rozenhoedje nog eens extra gebeden, toen wel bij de grot, maar bij het laatste tientje van de rozenkrans kregen we wel heel veel zegen van boven.

De ontvangst van de dames van de koffie en de koster was weer zeer gastvrij. Het is een prachtige locatie die uitnodigt tot gebed.

Veel mensen gingen weer gesterkt naar huis.

p1080314