Zondag 28 mei deden 14 kinderen hun Eerste Heilige Communie in de kerk in Aarlanderveen.

De kinderen, hun ouders en broertjes en zusjes zijn het afgelopen jaar 6x bij elkaar gekomen om zich voor te bereiden op de Eerste Heilige Communie. De communicanten met behulp van het project “Blijf dit doen”. De ouders, broertjes en zusjes allen op hun eigen manier.

De zon scheen uitbundig, wat deze dag een extra feestelijk tintje gaf. De kerk was versierd met de silhouetten van alle communicanten, mooie collages en natuurlijk mooie bloemstukken. Het werd een hele mooie viering, waarin Pastor Bosma voorging. En waarin de kinderen zelf heel enthousiast de liedjes hebben gezongen onder begeleiding van Annie en Lindy.
We hopen dat de kinderen de naam van het project waarmaken en snel terugkomen voor hun tweede communie. Zondag 25 juni is de dankviering in Langeraar.

Boris, Fleur, Finn, Jasmijn, Koen, Larissa, Lisa, Lucia, Marijn, Niels, Noa, Noah, Roel en Wilco, gefeliciteerd !!

Werkgroep Eerste Heilige Communie

communicanten-2017