15 jaar Stiltetuin!!

15 jaar snoeien, planten, kappen, schoffelen, harken, bladblazen, 15 jaar waarin de werkgroep Stiltetuin in alle bescheidenheid deze prachtige plek bij onze kerk in tip-topconditie houdt. Wie herinnert zich niet de zware storm in 2010, toen een windhoos een spoor van vernieling door de tuin trok, maar waarbij zowel begraafplaats als de grot gespaard bleven. Wel vielen er toen veel kapitale bomen ten prooi aan de wind, een sein om ook de overgebleven bomen aan een grondige inspectie te onderwerpen. Zo komt het dat er zo af en toe toch een boom het veld moet ruimen. Al zie je het er aan de buitenkant niet altijd aan af, sommige bomen zijn in een slechte conditie en dan is kappen de enige optie. Gelukkig wordt er ook weer van alles opnieuw aangeplant, zodat onze Stiltetuin een lust voor het oog blijft.  Onzichtbaar doen zij hun werk, maar des te zichtbaarder is het resultaat van hun inspanningen.

Op 24 juni hebben de harde werkers van de Stiltetuin dit jubileum gevierd onder het genot van een hapje en een drankje.