Op 3 juni werd de Vuurdoop gehouden, en de vormelingen waren daarbij.

De vormelingen werden opgehaald bij de kerk, en toen ze aankwamen gingen ze eerst de kathedraal in voor een mis met zang, gebed en heel veel vuur. Daarna liepen ze naar een nabij gelegen school, om daar met andere kinderen een rozenkrans te kleuren die aan gevangenen gegeven worden. Ook praatten zij over de werken van barmhartigheid en M25. Daarna gingen ze met zijn allen naar boven, naar de toren van de kathedraal, waar ze uitzicht hadden over bijna heel Rotterdam.

Na een kleine pauze keken ze naar een toneelstukje over verschillende personages uit de bijbel. Na een leuke groepsfoto bij die bijbel was er weer een mis met zang, gebed en vuur, waarna ze nog een leuke drinkzak kregen bij de uitgang.

Het was dus een geslaagd einde van het vormselproject.

Sophie – Ilse – Levi en Chris.

vuurdoop-2017