Zaterdag 8 juli vindt de Nationale Bedevaart naar Brielle plaats. We herdenken die dag de martelaren van Gorcum, maar staan ook stil bij onze verbondenheid met zovelen die in onze tijd vervolgd worden om hun geloof.

logo_martelarenWe vertrekken om 9.00 uur vanaf de Noordhoek in Roelofarendsveen. In Brielle vieren we de Eucharistie, de kruisweg, de vesper en eindigen we met een processie naar het martelveld. Er is ook een speciaal jongerenprogramma.  Rond 18.00 uur verwachten we weer terug te zijn. De kosten bedragen 6 euro. Neem wel zelf een lunchpakket mee; er is gelegenheid om dit in het heiligdom te nuttigen. Koffie, thee e.d. zijn wel aanwezig.

U kunt zich uiterlijk tot 30 juni aanmelden bij: Anneke Rietbroek (tel. 071-3313057, e-mail a.rietbroek@casema.nl). Graag bij de bus gepast betalen.