We hebben achter in de kerk drie offerblokken hangen: één in de Mariakapel voor geld voor de kaarsen, één naast Antonius voor de armen. Dit geld wordt overgedragen aan de MOV. En de derde had geen opschrift. Omdat er heel veel positieve reacties komen op de prachtig versierde kerk, vooral op hoogtijdagen, kunt u daarin uw bijdrage aan die versiering doen. Op het offerblok staat voortaan: “Voor de bloemversiering in de kerk”. Bij grote feesten zijn een aantal mensen van de bloemengroep samen soms ruim een halve dag bezig om de kerk zo mooi mogelijk te versieren. Dat onze lieve vrijwilligsters dat voor niets doen is natuurlijk geweldig, maar de bloemen moeten wel gekocht worden. Laat u uw waardering blijken door af en toe wat in het offerblok te doen zodat de dames ook de ruimte krijgen er wat moois van te maken? Hartelijk dank

De bloemengroep