en ervaar zelf hoe fijn het is om te zingen! Meld je aan bij dit supergezellige koor en help mee om ook in de toekomst

de gezinsvieringen te voorzien van mooie, leuke, passende liedjes!

Waarom wachten tot morgen…..

Kinderen vanaf groep 4, kom allemaal en meld je aan zodat “Flos Campi” ook na de zomervakantie kan blijven zingen!

Meld je aan voor het te laat is en “Flos Campi” niet meer bestaat!

 

Zit je in groep 4 of hoger en vind je zingen leuk? Kom dan op dinsdagavond eens een keer meedoen met ons en ervaar het zelf!! Je bent van harte welkom! We repeteren in het Parochiehuis aan de Dorpsstraat van 19-20 uur.

Ouders, aan u de dringende oproep om uw kinderen de kans te geven met ons mee te komen doen! Wij hebben dringend nieuwe leden nodig! Laat ons niet in de steek en zorg dat we door kunnen gaan met dit unieke koor dat al bijna 48 jaar de sterren van de hemel zingt!

Bestuur en leden Jeugdkoor “Flos Campi” Nieuwkoop.