Zaterdag 3 juni was het zover… de kinderen die vorig jaar gevormd zijn mochten naar DE VUURDOOP! ’s-Ochtends vroeg vertrokken we met een taxibusje van Van der Laan richting Rotterdam.  In de kathedraal begon het programma in de vorm van een viering. Samen met ruim 400 andere kinderen zaten we daar. Heel bijzonder: zoveel kinderen en begeleiders bij elkaar. Samen met vicaris-generaal Tjeerd Visser hebben we gebeden en gezongen. De liedjes werden gezongen door een gospelzanger. Geweldig! Daarna gingen onze kinderen als eerste meedoen met verschillende Rock Solid spelletjes. Vervolgens werd er gelopen door de gewelven van de kathedraal en tot slot hadden we een theatervoorstelling. Tijdens de afsluiting was er een echte vuurvreter in de kerk! En de kerk stond werkelijk op zijn kop met het nieuwe vuurdooplied. Wat een feest en wat een belevenis!!