Tour of Faith op bezoek bij de Maria Ommegangthats-the-spirit
Door de straten van het Brabantse Bergen op Zoom trekt jaarlijks een kleurrijke processie. Het is een dankstoet aan Maria, die de stad in de Tweede Wereldoorlog spaarde. Meer dan 800 mensen beelden het leven van Maria en taferelen uit het Oude en het Nieuwe Testament uit. We nodigen jou uit om dit een keer mee te maken! De stoet vertrekt op zondag 25 juni om 15.00 uur, meer informatie volgt via de facebook pagina van Jongerenpastoraat Bisdom Rotterdam en via www.mariaommegang.nl

Celebrate festival
Een week lang programma voor jong en oud; op eigen niveau en tempo is er van alles te beleven. In de verschillende onderdelen als muziek, lezingen, workshops en gebed wil God je aanraken. Het Celebrate festival is van 21 tot 28 juli in het vakantiepark Pagedal in Stadskanaal. Lees meer op www.celebratefestival.nl. Op het Celebrate festival is een op zichzelf staand tienerprogramma voor tieners van 12 t/m 18 jaar. En een jongerenprogramma voor jongeren van 18 t/m 30 jaar.

Tienerprogramma That’s the Spirit!
4U! is het grootste katholieke tienerkamp van Nederland. Met nog 150 andere tieners wordt het een super toffe week! Ontmoet leeftijdgenootjes en maak vriendschappen voor het leven.

We spelen leuke spellen, doen een voetbalwedstrijd tussen de leiding en tieners en gaan lofprijzen met een gave band. We hebben een super groot waterspel en sluiten de week af met een gigantische praise party. Dit kun je niet missen!

Op 4U! gaan we ook God beter leren kennen. Of jij God nu al heel goed kent of nog helemaal niet, je bent van harte welkom! We gaan ontdekken dat Hij heel, heel veel van ons houdt en dat wij een persoonlijke relatie met Hem kunnen aangaan.

Naar 4U! gaan is de beste keuze die jij in je zomervakantie kunt gaan maken. Enthousiast geworden? That’s the Spirit!

Jongerenprogramma Beleven & Doorgeven

God heeft Zijn doel voor jouw leven gepland al voordat je bestond. Het doel van je leven past in een groter doel dat God heeft voor de eeuwigheid. Gods doel voor ogen zien te krijgen, vraagt ons om gericht te zijn op Hem, mee te werken en ons door Hem te laten leiden.

God is blij met jou en houdt onvoorwaardelijk van jou. Hij wil dat je dit volledig weet, persoonlijk ervaart en groeit in een persoonlijke relatie met Hem. Opdat je Zijn liefde kent, Hem vertrouwt en Hem betrekt in je leven.

Het maakt niet uit waar je nu staat, God geniet van jouw spirituele groei op ieder moment. Zet jij op Celebrate de volgende stap in het beantwoorden van Gods liefde? Daar nodigen we je toe uit.

Agenda
2 juni: Solid Friends in Noorden
2 juni: Rock Solid in Aarlanderveen
3 juni: De Vuurdoop in Rotterdam
4 juni: Rock Solid+ in Aarlanderveen
16 juni: Rock Solid in Noorden
16 juni: Rock Solid in Aarlanderveen
25 juni: Tour of Faith Maria Ommegang in Bergen op Zoom

Heb jij een leuk stukje voor op deze pagina? Stuur dit naar samenstromenjongeren@gmail.com.