De seniorenviering donderdagmorgen 11 mei was weer zeer geslaagd. Pastor Bauke Bosma ging voor in een
Mariaviering met mooie liedjes van koor Andante. Hierna was er nog een gezellig samenzijn met elkaar in het
Parochiehuis. Het is heel fijn om te merken dat deze viering zo erg op prijs gesteld word met name door de ouderen
onder ons. Er is samenhorigheid en de sfeer is zeer goed.
Op 21 mei hebben 17 kinderen hun 1e communie gedaan. Wij hopen dat het een mooie viering is geweest en een mooie onvergetelijke ervaring voor de kinderen. Wij hopen ook dat zij nog vaak terug komen om het brood van Jezus te delen. Dat dit een begin mag zijn en dat hun geloof zal groeien en bloeien in onze kerkgemeenschap.
Misschien zijn er kinderen die nu iets extra willen gaan doen in de kerk bijvoorbeeld misdienaar worden of zing je heel graag en ga je meezingen met Flos Campi, dat zou helemaal fantastisch zijn. Flos Campi is op zoek naar nieuwe leden, ze zijn nog maar met 8 kinderen en dat is echt te weinig .
Ook zijn wij met spoed op zoek naar mensen die koster willen zijn of worden. Had u altijd al wat in de kerk willen doen dan is dit uw kans, schroom niet en meld u aan bij Irma van Eimeren of Wilma de Pater, leden van de pastoraatgroep. Zij kunnen u vertellen wat er van u verwacht wordt.
Als er meer mensen zich aanmelden bent u minder vaak aan de beurt, dat is prettig voor iedereen.
Pastor Heleen van der Reep is namens het pastorale team het aanspreekpunt van onze parochiekern.
Zij vindt het fijn om u te bezoeken en indien u behoefte aan een gesprek heeft kunt u dat melden bij het secretariaat. Er zal dan zo spoedig mogelijk een afspraak met u gemaakt worden.