Jongerenkoor Faith uit Roelofarendsveen lanceert morgenavond (maandag 1 mei) een nieuwe website. Tijdens de wekelijkse repetitie zal om 20:30 de nieuwe website online worden gezet. Dit zal ook live te volgen zijn op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/Jongerenkoor-Faith-371768279609731/. Rond 21:00 zal er ook een leuk nieuwtje online komen!

Jongerenkoor Faith
Op 18 april 1998 werd Jongerenkoor Faith opgericht en sindsdien is het een groep jongeren die met plezier en passie muziek maakt. De verbondenheid in het geloof die hierdoor ontstaat laten we zien en horen bij de vieringen die we begeleiden, of in de andere optredens die we verzorgen.

Wij uiten ons geloof in muziek en hopen met deze site jongeren meer verbondenheid te laten krijgen met de kerk. Dit kan door mee te zingen met ons koor of door gewoon een viering te bezoeken.

Wil jij ook zingen bij ons jongerenkoor? Wij repeteren elke maandag van 19:30-21:00 in de Petruskerk in Roelofarendsveen.

www.jongerenkoorfaith.nl