De maanden april en mei staan in het teken van verschillende bijeenkomsten met het pastorale team samen met de andere pastoraatgroepen uit de Clara en Franciscus Federatie.

Aan bod komen dan onderwerpen zoals het pastoraal beleidsplan en de ervaringen met het Ankerprojekt. Natuurlijk komt ook het vieringenrooster ter sprake en hoe na ¾ jaar de ervaringen met de gewijzigde tijden zijn. Het is fijn om hierover met elkaar te praten en onze ervaringen uit te wisselen. Om te horen wat er al goed gaat en wat nog beter moet in de toekomst.

De 17 kinderen die hun 1e communie doen in Nieuwkoop zijn zondag 2 april van start gegaan. Wij wensen dat de kinderen en de werkgroep veel inspiratie zullen opdoen in deze voorbereidingsperiode op weg naar de 1e Heilige communie. Deze viering is op zondag 21 mei om 11.15 uur en pastor Heleen v.d. Reep zal hierin voorgaan.

Donderdag 11 mei om 9.00 uur is de Seniorenviering. Omdat de viering deze keer in mei is zal deze in het teken staan van Maria. U bent allen van harte welkom. Na afloop van deze viering is er een gezellig samenzijn in het Parochiehuis. Graag tot dan.