Niet geweest? Dan heeft u wat gemist Er waren 25 mensen die wél waren gekomen en die hadden er beslist geen spijt van ondanks het mooie weer buiten!! Na een mooie viering waarin de communicanten werden voorgesteld werden er spelletjes gedaan en er werd koffie en iets lekkers ingeschonken. Daarna rond een uur of één ging men naar het parochiehuis waar het Salvadoriaanse eten klaar stond. Rita, Tineke en Loek hadden dat allemaal geregeld. Iedereen heeft gesmuld en tussendoor kregen we interessante informatie over San Salvador. De lunch heeft 227 euro opgebracht voor het goede doel en een groot deel van de boodschappen is gesponsord. De rest van de onkosten wordt gedragen door de MOV, zodat het hele opgehaalde bedrag naar de Vastenactie kan. Een Succes dus in alle opzichten. Voor herhaling vatbaar, maar dan verwachten we wel nog meer mensen!!

MOV