fiets

Het is nog ver weg. Maar de tijd gaat snel. Op zondag 27 augustus organiseert het Activiteiten Comité van de RK Kerk de jaarlijkse fietstocht “Samen uit op de fiets”.

De tocht heeft een lengte van 30 km en is geschikt voor jong en oud. Onderweg is er een leuke controlepost, waar u de nodige versnaperingen krijgt aangereikt. Waar de tocht naar toe gaat weten we nu nog niet. Wel weten we dat de tocht start vanuit de Pastorie en via een mooie route eindigt bij De Shelter (het clubhuis van de scouting) in Nieuwkoop. Hier kunt u onder het genot van een drankje, een pannenkoek en een sateetje gezellig bijkletsen. Hebt u zin in een leuke gezellige fietstocht? U bent van harte welkom! U kunt op eigen gelegenheid tussen 11.00 en 13.00 uur starten vanuit De Pastorie, Dorpsstraat 35, Nieuwkoop. Kosten van deelname zijn 2 euro voor een volwassene en 50 cent voor een kind tot 15 jaar. Graag tot dan!

Activiteiten Comité