draaiorgelDe jaarlijkse uitgaansdag  van de P.D.D is gepland op vrijdag 19 mei 2017.

Ook dit jaar willen we er weer een gezellige dag van maken, samen met Cats reizen.We verzamelen om 8.30 uur bij het witte kerkje  aan de Stationsweg om vervolgens uiterlijk 8.45 uur te vertrekken. Vervolgens rijden we naar Hilvarenbeek  naar het draaiorgelmuseum Dansant waar de koffie met gebak klaarstaat, waarna u een humoristische  rondleiding krijgt door het draaiorgelmuseum in een cabaretachtige sfeer. Tijdens de rondleiding zit u rustig en de rondleiding komt langs. De enige rondleiding in Nederland waar u niet hoeft te lopen.

Hierna stappen we in de bus om het diner te gebruiken in Restaurant  Ridderhof te Tilburg. Als we lekker gegeten hebben  stappen we weer in de bus om naar De Moer te rijden, daar aangekomen stappen we in “De duinexpres” [treintje] voor een mooie rondrit over de Loonse en Drunense duinen

Om 16.45 uur  moeten we toch echt vertrekken richting Zevenhoven en hopen we als team van de P.D.D dat u weer genoten heeft. We verwachten dan om 18.15 weer in Zevenhoven te zijn.

Opgeven vóór 5 mei kan bij Nel van ’t Wout, tel 539789, of bij Tineke Niesing, tel. 538998.

Kosten voor deze dag bedragen € 57,- p.p.