Ben je tussen de 4 en 12 jaar en lijkt het jou ook zo leuk een keer te schitteren in een musical? Nou, dat kan! Op zaterdag 7 oktober 2017 verzorgt Theatergroep De Vliegende Speeldoos een heel bijzonder, leuk en flitsend programma, waarbij we in maar liefst één dag een musical gaan instuderen. De musical heet Esther en gaat over een gewoon meisje dat koningin wordt. En die als enige nog haar volk van de ondergang kan redden. De vraag is: durft ze dat te doen, met gevaar voor eigen leven? Jij kunt meespelen in deze musical. Het is een onvergetelijke ervaring!

De musical wordt in één dag met jullie ingestudeerd, onder begeleiding van echte acteurs, zangers en dansers. Aan het eind van de dag spelen jullie samen met hen een fantastisch en stralend optreden. Uiteraard voor echt publiek. Want voor de voorstelling aan het eind van de dag zijn natuurlijk al jullie ouders, verzorgers, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s, ooms en tantes en vriendjes en vriendinnetjes van harte welkom om te komen kijken naar deze musical.

De dag begint om 13.00 uur voor de kinderen van groep 3 t/m 8. Kinderen van groep 1 en 2 worden om 15.00 uur verwacht. Zit je nu al in groep 8, dan mag je je nog gewoon aanmelden om mee te doen met de musical. De voorstelling van de musical begint om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 20.30 uur. Het vindt allemaal plaats in de H. Adrianuskerk (Langeraarseweg 90 in Langeraar).

Wil je meedoen met deze bijzondere musical en deze leuke dag, die je nooit meer zult vergeten? Vul dan onderstaand strookje in en lever dit snel aan bij Jolanda den Brave (Essenlaan 47, Ter Aar). Of via e-mail naar denbrave@live.nl. Te zijner tijd ontvang je nadere informatie over deze dag. Er kunnen maximaal 120 kinderen meedoen, dus reageer snel. Want anders is het vol.

_____________________________________________________________________________

Antwoordkaart musical Esther met De Vliegende Speeldoos, op zaterdag 30 september

Ja, natuurlijk wil ik deze dag niet missen en ik doe mee!

Naam:

Leeftijd:

Basisschool groep:

Telefoonnummer:

E-mail: