Inmiddels zijn de voorbereidingen voor dit bijzondere muzikale jubileumsluitstuk van koor Lord’s Voice in Aarlanderveen in volle gang! Uit de veertig jaar dat het koor bestaat zijn 16 nummers van het Internationale Songfestival gekozen die het koor op bijzondere, soms eigen-wijze ten gehore gaat brengen. Bij diverse nummers zal het publiek zich bijna zeker niet in kunnen houden om mee te zingen en dat is nu precies de bedoeling! Wat te denken van zo’n gouwe ouwe als ’n Beetje van Teddy Scholten of De Troubadour of…. maar ook de laatste, Calm after the Storm, zal in het programma zitten….,

kortom:
Het is een avondvullend programma op zaterdagavond 17 juni in de Petrus en Pauluskerk aan het Noordeinde in Aarlanderveen. Om 19.30 uur zal dan dirigent Nico het startschot geven voor een avondje genieten en meezingen!
Met dit jubileumconcert wil het koor ook aandacht vragen voor tweetal goede doelen waarmee het koor zich verbonden voelt:
1) Stichting EBOO in Kenia
In Nairobi ligt Kibera, de grootste sloppenwijk van Afrika. In de sloppenwijk is het voor kinderen niet vanzelfsprekend om naar school te gaan. Gezinnen leven in grote armoede en hebben geen geld voor school, schoolboeken, uniformen en schoolschoenen. Stichting EBOO in Kenia zorgt ervoor dat veel kinderen uit deze sloppenwijk wel naar school kunnen. 100% van het gedoneerde geld wordt hiervoor ingezet.
De grote kracht achter deze stichting is, oud-Aarlanderveense, Fenneke Dijkema, die sinds 2010 in Nairobi woont. Bij het zien van de armoede van deze kinderen wilde zij hen graag helpen door hen en hun ouders te voor zien van de noodzakelijke schooluniformen, boeken, schoolgeld enz.
Voor eventueel meer informatie : Cock Poelwijk via lordsvoice.aarlanderveen@gmail.com of als u de stichting direct wil steunen: www.ebooinkenia.nl

2) Alpe d’HuZes
Alpe d’HuZes is een actie waarbij deelnemers hardlopend, wandelend of fietsend onder het motto ’opgeven is geen optie’ op een dag tot maximaal zes keer de legendarische berg Alpe d’Huez beklimmen om zo veel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker. Met de opbrengsten wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund, met als doel de ziekte onder controle te krijgen, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan kanker.
Alpe d’Huzes en The Story of her Life
Team ‘The Story of her Life’ is ontstaan nadat onze lieve en dappere Maartje op 21 april 2014 helaas is overleden aan de gevolgen van leukemie.
Zij is 15 jaar geworden. Maartje zou met een aantal teamleden de Alpe gaan fietsen als zij volledig hersteld zou zijn van haar leukemie in 2013. Helaas kwam deze afschuwelijke ziekte begin 2014 in alle hevigheid terug en heeft zij haar sportieve wens niet meer kunnen vervullen.
Nu gaan wij als team van familie en vrienden en vriendinnen dit voor haar doen!
Meer informatie en directe sponsoring van The story of her life : Jolanda Kempen via lordsvoice.aarlanderveen@gmail.com of kijk en lees verder op https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/thestoryofherlife
Middels de kaartverkoop voor deze avond gaat Lord’s Voice deze doelen steunen. Een kaart kost € 7,50 en is inclusief koffie/thee en lekkers! Na afloop is er ook gelegenheid om met het koor te proosten op het 40 jarig jubileum tegen een kleine vergoeding voor de drankjes.

Kaarten zijn te koop van 9 t/m 13 mei op de volgende adressen:
* Carla Hoogervorst, Walnootstraat 29, Ter Aar: van 14.00-17.00 uur.
* Mariska de Roos, Noordeinde 11B, Aarlanderveen: van 18.00-21.00 uur.

Wellicht Tot Zings op 17 Juni!