Op 8 april is het Palmpasen en uiteraard vinden we het leuk dat jij er ook bij bent met een mooi versierde Palmpasenstok. Daarom ben je van harte uitgenodigd op woensdag 5 april in het koetshuis naast de kerk om met ons een mooie stok te maken. We hebben 2 tijdstippen:

In de middag vanaf half 2 voor als je jonger bent dan 8 jaar. (kom samen met je ouders want dan kun je naar huis als je klaar bent).

In de avond bij Kicala voor kinderen van ongeveer 8 jaar en ouder. We starten om 18.45 uur en om 20.00 uur is het afgelopen. Een warm welkom ook aan de communicanten van dit jaar met hun broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes.

Wij zorgen voor de versiersels, de palmtak en de broodhaan. Zorg jij voor lekkere dingetjes om eraan te hangen, bijvoorbeeld; paaseitjes, theezakjes, kleine hagelslagjes of jammetjes. Belangrijkste is de aandacht die jullie eraan geven. Mocht je geen stok hebben laat het ons weten, we hebben diverse stokken nog in voorraad, anders is afmeting 40×60 cm wel een mooie grootte.

Zaterdagavond 8 april om 19.00 uur zorgen wij dat je stok met palmtak en haantje klaar ligt vóór in de kerk. Mochten jullie nog vragen hebben of je hebt een stok nodig dan horen we het graag. Liesbeth.vw@hetnet.nl of 06-28 25 62 86.