jos-fotoAl weer heel wat jaren mag ons koor beschikken over twee geluidsmensen: René Siebert en Jos Kempen. Werd de eerste vorig jaar in het zonnetje gezet vanwege 12,5 jaar trouwe dienst, op zaterdagavond 18 februari was het de beurt aan Jos. Aan het eind van de viering werd hij uitgenodigd naar voren te komen.

“Geluidsman zijn valt niet mee want er valt altijd wel wat op te merken: het is te hard, te zacht, het kraakt of het piept…. Wellicht is het wel een ondergewaardeerde taak en hoor je te weinig dat het gewoon goed is!”

Na dit schouderklopje werd Jos ook bedankt voor de vele extra hand en spandiensten in de kerk en werd door dirigent Nico de spelt en bloemen overhandigd. Als pronkstuk kreeg hij uiteraard ook nog de one and only ‘Lord’s Voice stropdas’ cadeau!

Jos, namens het koor, bedankt voor je inzet!