stilleomgang17Op 18 maart is het jaarlijkse jongerenprogramma van de Stille Omgang! Het jongerenprogramma zal dit jaar plaatsvinden in de Mozes & Aäronkerk in Amsterdam, met als thema Leef!

Wat is de Stille Omgang?
Bij de Stille Omgang herdenken we het Mirakel (wonder) van Amsterdam wat zich afspeelde in het jaar 1346. Een wonder met de Eucharistie, een teken van Gods aanwezigheid in de stad bij ons, bij jou! Het is de kunst dat wonder echt te zien en ons daarmee te voeden. In dit Eucharistische wonder kun je namelijk de kracht vinden om samen met God op weg te gaan in jouw leven.

Thema Leef!
God heeft ons het leven gegeven. Zonder Hem zou het leven niet bestaan! Aan de hand van het thema ‘Leef!’ gaan we op zoek naar Gods aanwezigheid in ons leven en dat van anderen, en naar hoe we in kunnen gaan op Zijn uitnodiging aan ons om écht te leven.

Programma
Het programma zal beginnen met een kort introfilmpje en twee getuigenissen. Vervolgens zijn er vijf verschillende onderdelen waar je uit kunt kiezen, waaronder Aanbidding met gelegenheid tot biecht. Ook kun je een gesprek aangaan met mensen die hier speciaal voor klaar staan.

Het voorprogramma wordt afgesloten met de Heilige Mis, met als voorganger Mgr. Punt (de bisschop van Bisdom Haarlem-Amsterdam), waarna wij ons klaar zullen maken om de indrukwekkende Stille Omgang te lopen.

Ben je al enthousiast geworden en zou je graag een keer mee willen doen? Kom dan langs!
Je kunt je aanmelden (niet verplicht, maar wordt wel gewaardeerd!) door een mailtje te sturen naar aanmelding@stille-omgang.nl. De Mis is vrij toegankelijk, de kosten van de rest van het programma zijn 8 euro.