Al een aantal jaren organiseert de werkgroep diaconie Langeraar in de vastentijd het project ‘Gast aan tafel’. Maar hoe werkt het en wat is de bedoeling? In de vastentijd mogen we ons wat meer bewust zijn van de ander en is het een goed voornemen om wat tijd vrij te maken voor elkaar. De bedoeling is om mensen uit eigen omgeving te ontmoeten, wat beter te leren kennen en een paar uurtjes gezellig samen te zijn. U beslist natuurlijk zelf wie u uitnodigt, maar kijk eens wat verder dan uw vriendenkring. Uw buur die niet zoveel aanspraak heeft, iemand die u weleens ontmoet en wat beter wil leren kennen, er is altijd wel iemand die het fijn vindt om uitgenodigd te worden. Vertel over dit project, spreek een datum en tijd af en maak er een gezellige avond van. Het eten hoeft geen culinair hoogstandje te zijn, een stamppot is ook heerlijk. Bij aanmelding (achter in de kerk ligt een inschrijfformulier of bij onderstaande mensen) krijgt u een mooie kaars met een afbeelding van de H. Adrianuskerk die aan het begin van de avond kan worden ontstoken. Wij wensen u een fijne avond.

Marrie Akerboom (0172) 60 31 70, Jany Keijzer (0172) 60 43 33 en Agatha van Kints (0172)60 90 90