koor-langeraarJe ziet het, je hoort het (of misschien juist niet). Nu nog een leeg koor. Maar vanaf 13 maart (in tegenstelling tot de eerder aangekondigde 6 maart) gaan we hier zingen vanaf deze prachtige plaats met een schitterend orgel en een waanzinnig goede organist (Wim Loos). We hebben al een aantal aanmeldingen, maar bij ons nieuwe koor is plaats voor iedereen vanaf 30 jaar, ook voor jou. En heren, uw stemmen zijn ook van harte welkom. Wat zeg ik, onontbeerlijk!

Redenen om te komen: Het is gezellig, gezond, je wordt er ontzettend blij van en je biedt een prachtige ondersteuning aan de liturgie.

Reden om niet te komen? Ik kan niet zingen. Maar dan mis je wel wat. Gelukkig ben je nooit te oud om te leren, ook niet om te zingen. Meld je aan via de email langeraar@rkgroenehart.nl of tel. (0172) 60 21 30 Wil je meer weten? Dan mag je Agnes van Schie agnesvanschie@gmail.com of manontersteege@gmail.com mailen. Bellen kan ook, tel. (0172) 60 50 36. Graag tot 13 maart om 20.00 uur in het koor de Heilige Adrianuskerk.