Zaterdagavond 4 februari was het weer tijd om al die vrijwilligers van onze parochiekern te bedanken voor hun inzet. Dat deden we met een viering waar pastoor Jack Glas en pastor Heleen v.d. Reep voorgingen en de Horizon zong. Na de viering werden de pastoors de Korte penningen uitgereikt en daarna waren alle vrijwilligers uitgenodigd voor een stamppotten buffet in het parochiehuis. Er waren ruim 90 mensen! Een ruime helft van alle vrijwilligers. Het was een buitengewoon gezellige avond, waarbij doorlopend een diaserie werd getoond van actiefoto’s van verschillende groepen vrijwilligers. Het eten bestond uit Hutspot met een heerlijke gehaktbal, zuurkool en boerenkool met een stuk worst, hachee met aardappelpuree en rode kool, sukadelapjes, spek en een heerlijk jus. Alles klaargemaakt door onze superkok Anton van Eimeren samen met de altijd gastvrije Anneke van Ommeren de beheerder van ons parochiehuis.

Zij werden dan ook met een geweldig applaus bedankt.

De reacties gaven aan dat het een zeer geslaagde avond was.

de BCP

foto2