foto3Dit jaar niet in oktober maar van 21 t/m 28 september!
Ga ook eens mee op bedevaart naar Lourdes en ervaar wat het voor jou kan betekenen
Bedevaart, maar ook vakantie; altijd gezellige groep voor het grootste deel uit onze eigen federatie; groot aanbod activiteiten; bepaal zelf waar je aan mee doet; bezoek kathedraal Olréans met het verhaal van Jeanne D’Arc; mooie en gezellige busreis; bezoek aan het mooie bergdorpje Rocamadour; welkomstviering in Lourdes met eigen groep; excursie naar de Pyreneeën; wandeltocht door de bergen; handoplegging in het mooie kerkje van Saint Savin; lichtprocessie; Eucharistie aan de grot; internationale mis in de ondergrondse kathedraal; Sacramentsprocessie; wandeltocht door Lourdes; Mooie kruisweg op de berg; kleine kruisweg beneden; veel gezellige momenten op een van de vele terrasjes; veel mogelijkheden om zelf op stap te gaan in Lourdes; goede hotels onderweg; hotel in Lourdes vlak bij het Heiligdom; afscheidsviering met eigen groep; bezoek aan Bernadette in Nevers enz.
AANBEVOLEN: Ga samen met je kind(eren) of met je ouder(s) en heb eens een week onbezorgd tijd voor elkaar. Het verdiept je relatie met je gezin, in positieve zin.
Informatie en aanmelden bij: Bets Verhage: betsverhage@ziggo.nl telefoon 0172-573713
werkgroep Lourdes bedevaart