Zoals ieder jaar in de vastentijd voert de MOV actie voor de Vastenactie. Dit jaar steunen we een project in San Salvador, de hoofdstad van El Salvador. Dit is een arm land in Midden Amerika dat gebukt gaat onder armoede en geweld. Maar zoals het spreekwoord luidt: Voor niets gaat de zon op maar de rest…….. We voeren actie om geld in te zamelen voor dit goede doel. In onze parochiekern doen we dat met enkele vertrouwde activiteiten:

  • Op vrijdag 17 maart is er weer de Soberheidsmaaltijd, georganiseerd door de vormelingen van dit jaar.
  • Op zondag 26 maart is er weer de traditionele plantjesverkoop. Mensen haal het zonnetje in huis en koop een paar leuke fleurige plantjes van de MOV!
  • Ten slotte bevelen we de twee extra collectes tijdens de vieringen van harte aan. Ook kunt u de vertrouwde melkbus achter in de kerk vinden. De Johannes de Doperschool (de Diamant tegenwoordig) zal de actie ondersteunen met een vastendoosje in elke klas.

Graag tot ziens bij één van onze activiteiten en bij voorbaat dank voor uw bijdrage!!

MOV Zevenhoven