Houdt u hem nog, de grote schoonmaak?  Zeker de oudere generatie herinnert zich de grote schoonmaak, waarin het huis van boven naar beneden werd doorgewerkt. De kleden  en dekens werden uitgeklopt, kasten uitgehaald en voorzien van nieuw kastpapier, het zeil werd gewreven en alles blonk en glom je tegemoet na afloop. Vóór Pasen moest het huis schoon zijn.

Gelukkig hebben wij in onze orangerie geen kleden uit te kloppen, maar van tijd tot tijd eens goed met ragebol en dweil door het gebouw heengaan, is ook geen overbodige luxe.

Wij zoeken voor 25 maart een groep enthousiaste schoonmakers  om de orangerie eens goed onder handen te nemen. Vele handen maken licht werk. Mogen wij op u rekenen?  (En het hoeven natuurlijk niet alleen de oudere dames te zijn, die zo goed weten wat schoonmaken is, maar de ‘jonkies’ van rond de vijftig zijn natuurlijk ook van harte welkom.)

We beginnen om 9.30 uur.  Natuurlijk wordt er door ons voor de inwendige mens gezorgd. Wilt u even een berichtje sturen als u komt, zodat wij weten met hoeveel mensen wij rekening mogen houden. U kunt even mailen naar bcp.zevenhoven@hotmail.com.