Op 9 april zal in de H. Martinuskerk in Noorden The Passion van 2017 worden opgevoerd. The Passion is een muzikaal evenement waarin het lijdensverhaal van Christus centraal staat. Het wordt gespeeld en gezongen door koor en solisten van Waïmbaji, het koor van de H. Martinuskerk, en een aantal enthousiaste zangers die zich speciaal voor deze uitvoering hebben aangesloten.

Het verhaal wordt , in woorden van deze tijd, verteld door diaken André van Aarle, de popliedjes zijn onder andere van Marco Borsato, BLØF en Guus Meeuwis.

Het kruis wordt na afloop door de jongeren naar Nieuwkoop gebracht.

Het kruis wordt na afloop door de jongeren naar Nieuwkoop gebracht.

Jezus wordt gezongen en gespeeld door Jos Schalkwijk, Judas door Hans Brouwer, Petrus door Jan Tersteeg, Pilatus door Marcel Egberts. De partij van Maria wordt vertolkt door Pia Schütz. Zoals we van Waïmbaji gewend zijn is de organisatie groots opgezet; het belooft dan ook een zeer bijzondere en boeiende avond te worden.

Informatie vindt u op de facebook-pagina van Waïmbaji.

De avond begint om 19.00 uur.

Kaarten kosten 5 euro. Mail, bel of haal een kaart bij Colinda Leliveld, Irisstraat 22, Noorden (leliveld@casema.nl, 0172 – 409777 ) of bij Pia Schütz, (pia.b.schutz@gmail.com, 06-81488005). Je kunt kaarten ook direct afhalen bij Bloemenhuis Pietersen in Noorden, Ter Aar of Nieuwkoop.

Na afloop is er een jongerenprogramma met Rock Solid. Het kruis wordt dan door de jongeren naar Nieuwkoop gebracht.