Op zaterdag 18 maart wordt de regiobijeenkomst van de groepen Biddende Moeders in Zuid-Holland gehouden. Deze vindt plaats in Dordrecht, Nolensweg 8, het klooster van de Zusters Stella Matutina (Maria Morgenster).

De bijeenkomst is voor alle moeders (en vrouwen met een moederhart). Het is ook mogelijk om kennis te maken met dit initiatief dat zich over de hele wereld heeft verbreid.

Vanaf 9.45 uur is er ontvangst met koffie en thee. Om 10.00 starten we een korte introductie en het Mothers Prayers gebed, waarin we bidden voor onze (klein)kinderen. Daarna wordt er ingegaan op het thema “Wees dankbaar dat we er niet alleen voor staan en maar tijdelijk hoeders zijn van hun zielen” en is er ruimte voor uitwisseling en vragen. Na de lunch is er om 13.30 een afsluitende Eucharistieviering met pastoor Van der Mee als celebrant. Info en/of aanmelding (i.v.m. de lunch): Sylvia Maenhout, tel. 06-47133540 (tussen 20-21u) of mothersprayers_nl@hotmail.com.

Zie ook www.mothersprayers.org en  www.rkactiviteiten.nl/mothersprayers.