We starten het nieuwe jaar met het Mozaïek kwartet, 4 jonge talentvolle musici uit de kweekvijver van het Nederlandse blazersensemble, (Annemiek de Bruin klarinet, Harry Stens hoorn, Lennart Winter trombone en Rebecca Fransen contrabas) en Martin Boek, klassiek gitaar, een inmiddels vertrouwd gezicht bij onze concerten. De bijzondere samenstelling van het Mozaïek kwartet en de klank van deze instrumenten samen zal u verbazen. Deze talentvolle musici zijn van alle markten thuis, het concert zal dan ook bestaan uit verschillende sferen en stijlen, van licht klassiek (Debussy) tot popmuziek (beatles) en van volksmuziek tot avant-garde. U bent van harte welkom zondag 29 januari, aanvang concert 13.00 uur, de koffie staat klaar om 12.30. Kaarten 10 euro (kinderen 5 euro) zijn te koop in de Gemakswinkel, Nokweg 3, Leimuiden
Na het concert is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje en de fototentoonstelling te bewonderen van fotoclub Lifeview Kaag en Braassem.