Elk jaar is ie weer schitterend: de kerststal in de H. Martinuskerk in Noorden. En elk jaar is ie nog mooier dan het jaar daardoor. Hoewel je denkt dat dat bijna onmogelijk is.

Kerststal in Noorden

                  Kerststal in Noorden

Ook deze kerst kregen Jan en Ans van Capel het weer voor elkaar. De bouw van de stal heeft enkele weken in beslag genomen. Maar vele maanden eerder zijn Jan en Ans al bezig met het verzamelen van de materialen die ze in de kerststal willen gebruiken.

Tissen Kerstmis en Oudjaar was de kerk ’s middags open. Veel belangstellenden maakten daarvan gebruik en bewonderden de kerststal en de andere taferelen die in de kerk waren opgebouwd (zoals Driekoningen).

Heb je alles gemist? Over een jaar heb je weer een kans.

De drie koningen

                               De drie koningen