Tijdens de kerstmarkt in Het Zwaluwnest op vrijdagavond 9 december gaat koor Lord’s Voice optreden met een specifiek doel: Het sponsoren van deelnemers aan de Alpe d’HuZes editie 2017.

Story of her Life
Volgend jaar gaan koorlid Jolanda Kempen en echtgenoot John samen met hun team Story of her Life een dubbele uitdaging aan. Zeker is het bedwingen van de Alpe d’Huez een inspanning van formaat maar ook het vooraf bijeenbrengen van de benodigde sponsorgelden vraagt heel veel tijd en energie.
Middels een vlot programma met zowel kerst als hedendaagse nummers hoopt het koor dan ook het publiek te verleiden een bijdrage te geven voor het team Story of her Life. Uiteraard zijn alle opbrengsten volledig bedoeld voor het KWF.
Lord’s Voice zingt op op vrijdagavond 9 december vanaf 19.30 uur, de locatie Het Zwaluwnest , Korteraarseweg 162 Ter Aar