Het aantal communicanten voor de Franciscus is inmiddels opgelopen tot 48! Dat betekende dus een mooie, volle kerk op een zeer winderige zondag 21 november. De tweede Ankerzondag alweer voor Roelofarendsveen. De 1e communicantjes, hun ouders en broertjes en zusjes waren al om 10 uur aanwezig, iedere groep voor zijn eigen programma. De 1e communicantjes hebben het met elkaar gehad over Mozes in de woestijn, en over bidden. Hun ouders zijn in de kerk op zoek gegaan naar plekken en rituelen waar zij zich mee verbonden voelen. Voor de oudere en de jongere broertjes en zusjes was er ook een eigen programma of crèche. Om 11.15 uur was er de eucharistieviering waarin pastor Bosma voorging en het jongerenkoor Faith zong, gevolgd door een lunch voor alle ouders en kinderen. We kunnen terugkijken op een mooie ochtend! De volgende Ankerzondag in Roelofarendsveen is op 11 december as.