kinderen_kerstKinderen uit Langeraar – Ter Aar – Aarlanderveen – Nieuwveen of andere kernen gezocht om te zingen met kerst! Jij zingt toch ook mee? Zaterdag 24 december (kerstavond) is er in Langeraar om 17:00 een gezinsviering. Tijdens deze viering zal kinderkoor De Vrolijke Noot zingen. We verwachten echter ook gezinnen uit andere dorpskernen, omdat niet overal een gezinsviering om 17:00 uur is. Hoe leuk zou het zijn, als je van zingen houdt, om dan met het koor lekker mee te kunnen zingen met de kerstliedjes? Kortom, welke kinderen willen voor de kerstviering bij het kinderkoor mee komen zingen? De repetities zijn op 29/11, 6/12, 13/12 en 20/12. Ook als je er niet alle repetities kunt zijn is dat niet erg, het is wel fijn als je bij 2 repetities aanwezig bent. We repeteren in het Koetshuis, links naast de kerk en zingen van 18:30 – 19:15. Je mag zo langskomen, aanmelden is niet verplicht, maar mag wel. Dat kan bij Chantal, chantalkeijzer@hotmail.com. Ook voor andere vragen kun je altijd mailen. Zit je in groep 3 of hoger? Zing met ons mee!