De eerste kleuterviering van dit jaar is weer geweest en wat waren er weer veel kinderen! Met z’n allen op het altaar hebben we deze keer geluisterd naar het verhaal van De ark van Noach. Alle kinderen hadden hun lievelingsknuffel meegenomen en die mochten in de opblaasboot. Naast onze gebedjes hebben we ook liedjes gezongen. Na afloop was er voor iedereen limonade, koffie, thee en een speculaasbrok.

Onze kleutervieringen zijn erg toegankelijk voor de jongste kinderen. Zij maken op deze manier op een leuke manier kennis met de kerk tijdens een viering speciaal voor hen. Het duurt een klein half uurtje en dat is precies lang genoeg.

Onze volgende kleuterviering is op zondag 15 januari 2017. Alle kinderen van 3 tot 6 jaar zijn samen met hun broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s van harte welkom.

Saskia Baas en Carola van Heusden