concert Revival

Het koor Revival kan terugblikken op een prachtig  zilveren jubileumjaar dat werd afgesloten met twee spetterende concerten in de met mooie bloemstukken versierde Johannes Geboortekerk aan het Noordeinde.

Onder de enthousiaste leiding van dirigent Piebe Tigchelaar schotelde Revival,  gekleed in wit met zilveren accessoires, zowel ’s middags als ’s avonds  het publiek een gevarieerd programma voor. Na wekenlang oefenen bracht het koor, begeleid door keyboard, gitaar, dwarsfluit en slagwerk, gevoelige liedjes als “Everybody Hurts” en “Tears in Heaven”  ten gehore. Maar ook “We Will Rock You” van Queen en” Listen To The Music” van The Dooby Brothers, voorzien van eigen teksten, werden door een stralend en gemotiveerd koor  gezongen. Het lied “Mag Ik Dan Bij Jou” van Claudia de Breij,  vertolkt door Margot Aartman , bezorgde menigeen kippenvel.

Het publiek werd ook bij de zang betrokken. Een meezingmedley van oud en nieuw repertoire werd uit volle borst meegezongen en ook de Boudewijn de Grootmedley sprak velen aan. Vooral het Jan Klaassen was trompetter, met een gastoptreden van Paul Buis op de euphonium en Sonja Knol op de trompet, bracht de handen op elkaar.

Na afloop bedankte voorzitster Lies Visser allen die dit jubileum zo succesvol hebben  gemaakt. Een speciaal woord van dank aan de sponsoren die hebben bijgedragen aan de jubileummis, de twee concerten en  het realiseren van de jubileum CD. Er zijn nog cd’s te koop voor € 7,50. Deze zijn verkrijgbaar in de kerk of bij het bestuur van Revival. De website van Revival is: http://revival7hoven.webklik.nl