Vrijdagmorgen 14 okt.2016 hopen wij te vertrekken met een volle bus met 42 bedevaartgangers vanaf Nieuwkoop naar Lourdes.
Een reis door het mooie Frankrijk met als tussenstop in de middag een bezoek aan de mooie kathedraal van Orleans. In Tours gaan we dineren bij de zusters Benedictenessen, waarna we overnachten in Grand hotel in Tours.

Zaterdag rijden we via Rocomadour, een bedevaartplaats in de Dordogne dat tegen een rots is gebouwd, en brengen daar een bezoek en gebruiken  een warme lunch met het speciale menu van deze streek. Diner en overnachting in het Grand Hotel Orleans in Toulouse.

Op zaterdag aankomst in ons Hotel Ierlande in Lourdes rond 14.00 uur,
waar de lunch voor ons klaar staat.

Zoals elk jaar kunt U in gedachten met ons mee gaan.
Misschien door een gebedje te vragen. Doe deze intentie in een gesloten envelop in de brievenbus van de pastorie. Voor alle mee gebrachte intenties wordt elke dag bij de grot gebeden, door alle Lourdes-gangers vanuit Nederland.

Geld om een kaarsje op te steken bij Maria in een aparte envelop doen a.u.b.

Lieve mensen bedankt,wij beloven een kaarsje op te steken bij Maria voor al uw intenties. Op vrijdag 21 okt. hopen we moe maar voldaan weer In Nieuwkoop terug te komen.

Hoe onze reis is geweest vertellen wij U graag een volgende keer.
              

Werkgroep Lourdesreizen afd. Nieuwkoop