Misintenties augustus 2016

Datum Voor wie
Vrijdag 5 augustus 9.00 uur Voor vrede in de wereld
Zondag 7 augustus 9.15 uur Vader en Moeder v.d. Ham, Jaargetijde Kees v.d. Loo, John v.d. Loo, Gerard en Gabriëlle Heemskerk
Vrijdag 12 augustus 9.00 uur Voor iedereen die op ons kerkhof begraven ligt
Zaterdag 13 augustus 19.00 uur
Piet de Boer en dochter Elly, Ouders van Veen – van Steijn, Piet en Mien van Diemen, Dirk en Coby Janmaat, Kees en Bep Verhaar – Pieterse, Bets van Leeuwen – van Eijk, Frits en Marie Verlaan – v.d. Helm en Ria en Engeltje Verlaan, Familie Aartman – v.d. Pijl, Christa v.d. Steegt – Berkelaar, Joop v.d. Steegt en Bep v.d. Steegt – v.d. Berg, Jan van Veen, Henk van Mastwijk, Overleden ouders Groen in het Woud, Overleden familie van Mastwijk – Straathof, Cor en Klaar de Groot, Kees en Truus Akerboom, Sjaak Aartman, Overleden ouders Nieuwenhuizen – Kandelaar, Klaas en Alie van Tol en zoon Gerard, Hein Hassing, Jan v.d. Laan, Toon Wiebe, Arie en Do Dobbe, Jan v.d. Steegt, Jan, Lenie en Ton Rijneker, Jan Mur, Overleden ouders Stokman – Blom en dochter Willy, Vader en Moeder Hoogeveen, Ouders de Jong – Verhaar en familie, Ed en Mark van Bemmelen, Vader en Moeder Wieman, Frans en Riet Rijneker- Brouwer, Kees Hoogervorst en familie van der Vlugt- Egberts, Maria van der Hoorn- Hijdra, Hennie Verlaan
Vrijdag 19 augustus 9.00 uur Voor hen die geduldig met ons zijn
Zaterdag 20 augustus 19.00 uur Piet Vianen en Julia
Vrijdag 26 augustus 9.00 uur Geen viering
Zondag 28 augustus 9.15 uur Overleden familie Verhaar – Pieterse, Dirk en Coby Janmaat, Piet en Mien van Diemen, Pater Koster
Vrijdag 2 september 9.00 uur Voor hen die kansarm zijn, door huidskleur of komaf