De vakantie zit er voor de meeste weer op,  de kinderen zijn weer naar school. De koren zijn weer aan het repeteren en de werkgroepen zijn weer van start gegaan.

Nog even een terugblik op het afscheid van pastor Charles Horsthuis op zaterdagavond 2 juli. Het was een fijne viering met als verrassing dat pastor Walter Broeders ook mee voorging samen met pastoor Jack Glas en Pastor Bouke Bosma. Koor de Horizon heeft de zang verzorgd en zij hadden ook nog een verrassing in petto: een couplet bij het slotlied speciaal voor pastor Horsthuis gemaakt. Aan het eind van de viering werd pastor Horsthuis bedankt voor de fijne samenwerking, werd hij in de bloemetjes gezet en kreeg een mooi cadeau. Een oorkonde van de BCP. Daarna was er in het parochiehuis een gezellig samenzijn en zijn er vele handen geschud.

Op zondag 15 augustus om 11.15 hebben we het patroonsfeest gevierd in een mooie eucharistieviering die voorgegaan werd door Pastor B. Bosma. Koor Andante zette zijn beste beentje voor met mooie Marialiedjes. De kerk was weer prachtig versierd. Na afloop hebben we gezellig koffie en thee gedronken met krentenbrood en dat smaakte heel goed. Er werd toen een opmerking gemaakt van de volgende keer soep, wij nemen het mee. Dus wie weet?

Donderdagmorgen 8 september om 9 uur is er weer een seniorenviering. In deze eucharistieviering zal Pastoor J. Glas voorgaan. Na afloop gaan we natuurlijk weer naar het Parochiehuis voor een gezellig samenzijn. U komt toch ook?

Zondag 9 oktober is er géén viering in onze kerk, er is dan een oecumenische viering in de Hervormde Kerk aan de Dorpsstraat. U bent daarbij van harte welkom.

Aangezien de opvolgster van pastor C. Hortshuis pas later in het jaar haar taak op zich gaat nemen zal pastoor J. Glas voorlopig bij de vergaderingen van onze pastoraatgroep zijn. Dit houdt wel in dat wij nu op maandagochtend bij elkaar komen i.p.v. donderdagochtend.

De pastoraatgroep 
Hannie Meier, pastoor J. Glas, Martien van Dam Liesbeth v.d. Broek, Irma van Eimeren en Wilma de Pater.