Woensdag 1 juni hebben de kinderen van groep 8 uit Woerdense Verlaat, Noorden en Nieuwkoop een bezoek gebracht aan onze kerk en de andere kerken in Nieuwkoop , kerkentocht genaamd. Bij ons gingen ze in groepjes een puzzeltocht in de kerk doen. Aan het eind van de puzzeltocht werd er een woord gevormd, als ze dit goed hadden mochten ze een kijkje nemen in de schatkamer (kluis) van de kerk. De kinderen vonden het een leuk idee.

De vakantieperiode breekt bijna aan donderdagochtend 16 juni hebben we onze laatste vergadering van de pastoraatgroep gehad  dit was tevens de laatste vergadering met pastor C. Horsthuis. Daarna hebben we even vakantie om met nieuwe inspiratie in september weer te gaan beginnen. Op woensdagavond 15 juni hebben we met de koren om de tafel gezeten om het zangrooster te maken voor het komende jaar.

Op zaterdag 2 juli zal pastor Horsthuis in Nieuwkoop afscheid nemen in de viering van 19.00 uur. Pastoor Glas en pastor Horsthuis zullen samen voor gaan in deze eucharistieviering. De zang zal verzorgd worden door koor de Horizon. Na afloop van deze viering bent u allen van harte welkom in het Parochiehuis om persoonlijk afscheid te nemen van pastor Horsthuis. De koffie staat klaar en ook een hapje en een drankje. Charles gaat genieten van zijn pensioen, wij zullen hem zeker missen.

Zoals u weet gaan we vanaf 9 juli met een ander rooster werken: zaterdagavond 19.00 uur, zondagmorgen 9.15 uur en zondagmorgen 11.15 uur.. Dat zal best even wennen zijn voor iedereen.

Wij gaan ook even genieten van onze vakantie om in september met nieuwe inspiratie onze taken weer op te pakken.

Wij wensen iedereen en mooie vakantie toe, dicht bij huis of wat verder weg.   De pastoraatgroep Hannie Meier, Charles Hortshuis, Wilma de Pater, Liesbeth v.d. Broek, Irma van Eimeren, Martien van Dam