Bij Jeugdkoor Flos Campi hebben we inmiddels 3 communicantjes van dit jaar mogen verwelkomen! Hier zijn we heeeeel blij mee! Maar……we kunnen nog veel meer nieuwe leden gebruiken! Meer hierover heeft u op het inlegvel bij de Nieuwkoopse editie van Samenstromen van juni kunnen lezen. Maar ook voor de andere kernen geldt: Kom op dinsdag maar eens een keer meedoen. Kinderen vanaf groep 4 zijn van harte welkom. Het koor repeteert elke dinsdag in het Parochiehuis, van 19.00 uur tot 20.00 uur.  De repetities beginnen weer op dinsdag 23 augustus. Voor informatie over Jeugdkoor “Flos Campi” kunt u terecht bij Elleke van Klink of Ruud Hoppenbrouwer (574755)

Wanneer we weer in een viering zingen leest u in Samenstromen van september.

Wij wensen iedereen een zonnige zomer!

Bestuur en leden van Jeugdkoor “Flos Campi” Nieuwkoop