In September bestaat jongerenkoor Spirit 15 jaar! Hier zijn wij als leden natuurlijk erg trots op. Dit vieren wij in de viering van 16 oktober om 11.15 uur, waarna we met zijn allen koffiedrinken in de kerk. U bent van harte uitgenodigd om ons jubileum mee te vieren, er is ook crèche voor de kleintjes. Ook wordt er op deze dag een aantal jubilarissen gehuldigd. Om deze viering een speciaal tintje te geven, nodigen wij in het bijzonder onze oud-leden uit. Zij hebben de gelegenheid om met ons mee te zingen. Op 6 en 13 oktober zullen wij hiervoor repeteren, om 19.45 in het koetshuis. Wanneer het je leuk lijkt om mee te zingen of als je nog vragen hebt, kun je mailen naar jongerenkoorspirit@gmail.com. Wilt u vrijblijvend op de hoogte blijven? Kijk dan op onze Facebookpagina: Spirit uit Langeraar 15 jaar