Pastor_Horsthuis_1In het weekend van 2 en 3 juli 2016 neemt Charles Horsthuis, pastoraal werker in het bisdom Rotterdam, afscheid van de parochies in de HH. Clara- en Franciscus federatie, wegens het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd.

Dit afscheid vindt plaats tijdens twee vieringen: op zaterdag 2 juli om 19.00 uur in de kerk Onze Lieve Vrouwe Hemelvaart te Nieuwkoop, en op zondag 3 juli om 10.00 uur in de H. Petrus Bandenkerk te Roelofarendsveen.

Hierbij nodigen wij u van harte uit om aanwezig te zijn bij een van beide vieringen.

Charles staat bekend om zijn bescheidenheid en heeft geen specifieke wensen. Toch willen wij hem graag een mooi bedrag meegeven dat hij naar eigen keuze kan besteden. Indien u dat wenst, kunt u daaraan bijdragen door een envelop met inhoud in een daartoe gereedstaande doos te deponeren.