Het is voorjaar, alles staat in knop of volop in bloei en de vogels zijn druk in de weer met hun nest. Het bos achter de pastorie ligt er prachtig bij. De bosgroep heeft hard gewerkt om het bos op te knappen, er was heel veel werk te doen. De paden zijn nu goed begaanbaar en ook de kruisweg met zijn staties is prima te bereiken. Een mooi moment om onze oudere parochianen uit te nodigen voor een bezoek aan onze Adrianustuin. De wijkcontactgroep is vier middagen aanwezig om iedereen te ontvangen. Harry van der Hoorn en Cees van Dam, beiden van de bosgroep, zullen een rondleiding verzorgen. n natuurlijk is er ook een lekker kopje koffie of thee en een hapje en een drankje. Wij hopen op goed weer, want dan kunnen we gebruik maken van de mooie veranda achter de grote zaal van de pastorie. De mensen van de wijkcontactgroep zijn er klaar voor, u ook?