LINTJES

Het is al weer even geleden, maar het kan niet onvermeld blijven dat maar liefst 3 parochianen op 26 april in de regen hebben gestaan. De lintjesregen wel te verstaan.

Henk en Gré de Boer en Irma van Eimeren. 

De burgemeester sprak lovende woorden, en terecht. Ze hebben veel voor de gemeenschap gedaan en doen het nog steeds. Ook en misschien wel vooral binnen onze kerkgemeenschap. Als ik alles zou moeten opnoemen is de Samenstromen te klein. De burgemeester had er wel de ruimte voor en nam die ook met hier en daar een humoristische opmerking.

Ook de parochiegemeenschap is dankbaar voor het vele werk dat zij gedaan hebben en doen en hopelijk nog lang zullen blijven doen. We zijn er trots op zulke kanjers in ons midden te hebben, zonder al die andere vrijwilligers te kort te doen. Dit keer stonden zij in het zonnetje en werden zeer welverdiend LID IN DE ORDE VAN ORANJE NASSAU.

Gré, Irma, Henk, én de hele parochie van harte gefeliciteerd met deze onderscheiding!

Namens de BCP, Rob Aupers