Na de gezinsviering van zondag 26 juni is het weer tijd voor het jaarlijks terugkerende koffieconcert van Jeugdkoor “Flos Campi”.
Het concert vindt plaats in het Parochiehuis aan de Dorpsstraat in Nieuwkoop en begint om 11.30 uur. De zaal is om 11.00 uur open.
De toegang is gratis en er staat koffie/thee/limonade voor iedereen klaar.
Zorgt u voor een goed gevulde zaal?
Dan doen wij, samen met de blokfluitleerlingen van Elleke, ons best u niet teleur te stellen.
Bij Jeugdkoor Flos Campi hebben we inmiddels 2 communicantjes van dit jaar mogen verwelkomen! Een van hen, Feline, uit Noorden, was al een poosje lid. Angelique is meteen na de viering van de Eerste Heilige Communie met ons mee komen doen. Hier zijn we heeeeel blij mee!
Maar……we kunnen nog veel meer nieuwe leden gebruiken!

Meer hierover leest u op het inlegvel bij de Nieuwkoopse editie van Samenstromen. Maar ook voor de andere kernen geldt: Kom op dinsdag maar eens een keer meedoen.
Kinderen vanaf groep 4 zijn van harte welkom. Het koor repeteert elke dinsdag in het Parochiehuis, van 19.00 uur tot 20.00 uur.
Op 28 juni is de laatste keer voor de vakantie. De repetities beginnen weer op dinsdag 23 augustus 2016. Voor informatie over Jeugdkoor “Flos Campi” en de blokfluitlessen kunt u terecht bij Elleke van Klink ellekevanklink@hotmail.com

Wij wensen iedereen alvast een  fijne zomer!

Bestuur en leden van Jeugdkoor “Flos Campi”