voor een betere toekomst.

In de vastentijd zijn we letterlijk samen onderweg geweest om de leefomstandigheden voor de bevolking in Katakwi in Oeganda te verbeteren.
Door het draaien aan het rad van avontuur werden we steeds verrast met een nieuw, onbekend aspect van ons project.
Er is een speciale kaars naar de verschillende parochies in ons bisdom rondgegaan tijdens de vastenestafette, we zijn naar Zevenhoven en Aarlanderveen geweest voor de solidariteitsmaaltijden, in onze eigen kerk was het spelletjescircuit, in Aarlanderveen de klaverjasavond.

10 Parochianen hebben ook nog een dag gewandeld met een groep van 130 pelgrims uit heel Nederland in de buurt van Maassluis. Onderweg hebben we genoten van het samen delen,  de verbondenheid, onderweg hebben we leren relativeren, zijn onze ogen opnieuw geopend.

Als werkgroep kijken we terug op een dynamisch en vooral vrolijk verloop van het project.
In Nieuwkoop hebben we een prachtig resultaat behaald  van € 2349,- voor de Vastenactie.

Wij zijn u allen heel dankbaar!

MOV Peter en Tineke